top of page

DK Moves, Onbetwistbare Referentie voor Handling, Verhuis, Opslag, Kraanverhuur & Transport

De specialiteit van DK Moves bestaat uit industriële verhuizingen, opslag, kraanverhuur, transport en installeren van zware, technische installaties: motoren, koelgroepen, werktuigmachines, enz. DK Moves is hooggekwalificeerd voor het installeren van productie-uitrustingen in de farmaceutische sector, biotechnologie, energieproductiesector, voedselsector, chemische, petrochemische en nucleaire sectoren in Brussel en Wallonië. Om een complete waaier aan diensten en verhuisoplossingen te kunnen aanbieden, beschikken wij eveneens over een ruime, perfect beveiligde opslagplaats voor uw machines en het materiaal dat u tijdelijk niet gebruikt.

INDUSTRIËLE BEHANDELINGEN

DK Moves is een expert op dit gebied en biedt u haar diensten aan voor het verplaatsen en inrichten van uw apparatuur in verschillende sectoren, productielijnen of al uw industriële sites in België en Europa.

OPSLAG MACHINES & APPARATUUR

Onze service omvat een veilige opslag van uw machines en apparatuur. Daarnaast bieden wij een passende oplossing voor elke klant in elke sector.

KRAANVERHUUR

Moet u uw zwaar materieel of gereedschap hanteren, optillen of verplaatsen Maak gebruik van onze kranen: mobiele torenkranen, telescopische kranen, vrachtwagenkranen, elektrische minikranen en het dienstenaanbod op dit gebied.

TRANSPORT

Professionele partner bij uitstek voor het transport van uw meest kwetsbare of zware onderdelen met bijzondere zorg.

Romulus

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf voor uw particuliere verhuis? Dan verwijzen wij u graag door naar onze website Romulus.

bottom of page